Breaking News

Βουλευτής έχει απλήρωτους τους εργαζόμενούς του! Θα απευθυνθούν στην Επιθεώρηση Εργασίας…




Η κρίση φταίει για όλα…
ακόμα και οι εκπρόσωποι του λαού, επικαλούνται τις δικαιολογίες των εργοδοτών!
Είναι συνήθης η τακτική για τους

εκπροσώπους του ελληνικού κοινοβουλίου, προκειμένου να… ευχαριστήσουν όλο και περισσότερους ψηφοφόρους τους να προσλαμβάνουν περισσότερους υπαλλήλους από ότι προβλέπει η Βουλή.

Παλαιότερα, βουλευτής της Θεσσαλονίκης, ο οποίος αυτή την περίοδο δεν συμμετέχει στη Βουλή «έσπασε» μια θέση επιστημονικού συνεργάτη στα δυο και προσέλαβε δυο νέους επιστήμονες. Στον έναν έδινε τα χρήματα και στον άλλον τα… ένσημα.
Πρόσφατα η Karfitsa έγραψε για τον Βορειοελλαδίτη που έχει τους εργαζόμενους του γραφείου του με μισθούς… Βουλγαρίας, δηλαδή 300 ευρώ το μην για εργασία που πολλές φορές ξεπερνά και τις δέκα ώρες την ημέρα.
Άλλος βουλευτής, εν ενεργεία αυτή τη φορά και επίσης από τη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με καταγγελίες που έχει στη διάθεσή της η Karfitsa χρωστά στους εργαζομένους του – κυρίως εξωτερικούς συνεργάτες- δεδουλευμένα τριών και τεσσάρων μηνών. Από το δεύτερο κι όλας μήνα οι συνεργάτες του τον… ενοχλούσαν για τα λεφτά που τους χρωστά, ωστόσο ο εκπρόσωπος του ελληνικού Κοινοβουλίου, προφασιζόμενος την οικονομική κρίση τους υποσχόταν πως θα τους «ξεχρεώσει» την επόμενη βδομάδα. Οι εβδομάδες όμως περνούσαν και ο βουλευτής… άφαντος! Την μια τους έλεγε ότι ήταν στην Αθήνα και ότι θα τους πάρει τηλέφωνο για να συναντηθούν μόλις επιστρέψει και τις άλλες φορές δεν σήκωνε το τηλέφωνό του ή στις κλήσεις απαντούσε η σύζυγός του με τη δικαιολογία πως ο «άντρας της ξέχασε το κινητό στο σπίτι».
Πολλοί υπάλληλοι διέκοψαν συνεργασία και για τα χρωστούμενα μαθαίνουμε πως θα απευθυνθούν στην Επιθεώρηση Εργασίας…

























Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/12/blog-post_112.html#ixzz3Kvzqz9Aa

Δεν υπάρχουν σχόλια