Breaking News

Τι δηλώνει η εικόνα που θα επιλέξετε για την προσωπικότητά σας;






Το πού βρίσκεστε και με ποιόν τρόπο επιλέγετε να περάσετε το χρόνο σας, δηλώνει πολλά για εσάς..


Διαλέξτε μια από τις παρακάτω εικόνες, η οποία σας κάνει να αισθάνεστε πιο οικεία.
Διαβάστε τις απαντήσεις παρακάτω για να δείτε τα αποτελέσματα.
Εικόνα 1: Το πεδίο του αγρού πνέει την αύρα ενός θαυμάσιου παραδείγματος ζωής. Είστε ένας ευφυής άνθρωπος που έχει μια αισθαντική πλευρά. Μπορείτε να απολαύσετε χρόνο μόνοι σας για να σκεφτείτε όλα αυτά που συμβαίνουν στην ζωή σας.
ΜΗΝΥΜΑ: Η ζωή μπορεί να είναι θετική ή αρνητική, να έχει σκοτάδι ή φως, να σας κάνει χαρούμενο ή λυπημένο. Μπορείτε να μάθετε από κάθε πλευρά του νομίσματος, αποκτώντας πάντα περισσότερη θετικότητα. Πάνω από όλα, το να προσφέρει κανείς είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός τρόπος για να εμπλουτίσει τη ζωή του. Όταν δίνετε, μπορείτε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις της ζωής και να αντιληφθείτε τη φυσική αφθονία που βρίσκεται πάντα γύρω μας.
Συμβουλή: Είναι ώρα να εργαστείτε ενεργά για τη συναισθηματική θεραπεία σας. Μην φοβάστε να βγάλετε στην επιφάνεια παλιά άλυτα προβλήματα, πόνο ή δυσφορία. Μόνο όταν άλυτα συναισθήματα βγούνε στην επιφάνεια, θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε.

Εικόνα 2: Τα τούβλα που περπατάς πάνω τους βρίσκονται εκεί για να σε υποστηρίξουν. Η ζωή, επίσης σας στηρίζει. Είστε ένα άτομο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ώθηση του πνεύματος, για να μπορέσει εύκολα να παρασύρει τον υπόλοιπο κόσμο μαζί του.
ΜΗΝΥΜΑ: Είναι ώρα να κατακτήσετε τους φόβους σας και να προχωρήσετε σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Ό, τι και αν είναι αυτό για το οποίο αυτή τη στιγμή διστάζετε, να ξέρετε ότι υπάρχει πάντα ένας θετικός τρόπος για να το προσεγγίσουμε. Σταματήστε να κοιτάζει προς το έδαφος και κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά. Βαθιά μέσα σας, είστε ένα πολύ ισχυρό πρόσωπο. Απλά πρέπει να πιστέψετε στην ισχύ σας. Το πιο ισχυρό πράγμα που διαθέτετε είναι το μυαλό σας. Η ανησυχία δε σας κάνει καλό. Εξαντλεί τη δημιουργικότητά σας, την προσωπικότητα και τη συνολική σας όρεξη για ζωή. Να ξέρετε ότι όσοι ανησυχούν ή έχουν δισταγμό δύσκολα δέχονται την υποστήριξει από το σύμπαν.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Να ξέρετε ότι όταν αισθάνεστε ότι έχετε έρθει σε τέλμα ή βρίσκεστε σε σύγχυση, τα πράγματα δε θα αργήσουν να αλλάξουν. Όταν εντοπίσετε το λόγο που αισθάνεστε έτσι θα αρχίσει η εποχή του μετασχηματισμού σας και τα καλύτερα πράγματα θα αρχίσουν να σας πλησιάζουν.

ΕΙΚΟΝΑ 3: Φώτα, μουσική, ενθουσιασμός. Είστε ένα άτομο που του αρέσει να έχει ενεργή τη δημιουργική του πλευρά. Αγαπάτε τους πολλούς ανθρώπους και ότι δραστηριότητα τους περικλύει.
ΜΗΝΥΜΑ: Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το δημιουργικό σας πνεύμα δεν ενεργοποιείται πάντα από πολύ κόσμο, ήχο και εικόνες. Ένα ανέγγιχτο φυσικό περιβάλλον είναι ο νούμερο ένα πάροχος μιας δημιουργικής ευκαιρίας. Είναι η σύνδεση με την ίδια τη δημιουργικότητα. Είναι σύνδεση με το θείο. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην σχέση σας με τη φύση και τη σύνδεσή σας με τον εαυτό σας. Δώστε έμφαση στη δημιουργία μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ προσωπικής ζωής και εργασίας, οικογένειας, προσωπικών καθηκόντων. Αν νιώθετε "χαμένοι" γυρίστε απλά στη φύση. Η φύση είναι "δημιουργία". Η φύση είναι το σπίτι μας.
TIP: Ο καλύτερος τρόπος για να ζήσετε δημιουργικά είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφραστεί με κάθε τρόπο. Μην κρατάτε τίποτα μέσα. Εάν αισθάνεστε πως θέλετε να τραγουδήσετε κάντε το. Εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να χορέψετε, χορέψτε! Να θυμάστε ότι η φύση δεν κρατά ποτέ τίποτα πίσω.

Εικόνα 4: Δροσιά και ηρεμία. Η απλότητα του νερού. Το νερό προσφέρει ένα είδος διαλογισμού ενώ παράλληλα το περιβάλλον με νερό μπορεί να μας ηρεμήσει μέχρι και να μας θεραπεύσει. Μυαλό και σώμα σας ζητούν να τους δώσετε περισσότερο χρόνο για ηρεμία και περισυλλογή.
ΜΗΝΥΜΑ: Είναι ώρα να ακούσετε πραγματικά αυτό που λέει η καρδιά σας. Όταν ακούς την καρδιά σου ζεις αυθεντικά, το πνεύμα δυναμώνει και συνδέεσαι περισσότερο με τον έξω κόσμο. Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας. Τα πάντα είναι ενέργεια και ως εκ τούτου, όλα συνδέονται. Μην έχετε αμφιβολία για τα εσωτερικά μηνύματά σας. Συνήθως είναι σωστά. Υπάρχουν σημάδια παντού γύρω σας. Να είστε ανοιχτοί στο να λαμβάνετε όλα τα μηνύματα της ζωής.
Συμβουλή: Εάν δεν ακούτε την καρδιά σας ή τη διαίσθησή σας, σίγουρα θα βαδίζετε σε λάθος δρόμο.

ΕΙΚΟΝΑ 5: Τα όμορφα φύλλα του φθινοπώρου δίνουν μια αίσθηση πως καινούργια πράγματα πρόκειται να συμβούν. Υπάρχει μια αίσθηση πλούτου, εκπλήρωσης και ολοκλήρωσης.
ΜΗΝΥΜΑ: Θα χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα από μερικά πράγματα. Ό, τι είναι αυτό που σας έχει στερήσει τον ύπνο και την ενέργειά σας, θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα. Αφήστε για λίγο κάποιον άλλον να φροντίσει για αυτά τα θέματα. Εστιάστε σε ό, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να ασχοληθείτε. Τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε ολοκληρωμένοι και δημιουργικοί; Είναι σημαντικό για εσάς να έχετε ισορροπία, ακόμη και αν έχετε την αίσθηση ότι είστε είστε παγιδευμένοι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αναλάβει δράση καθηκόντων με τα οποία νιώθει συνδεδεμένος. Μην μένετε πίσω σε κάτι επειδή αισθάνεστε ότι δεν είναι σωστό για εσάς. Αν ξυπνήσετε ένα πρωί και αισθάνεστε ότι θέλετε να αρχίσετε το πλέξιμο, απλά κάντε το! Ποτέ δεν ξέρετε τι θα συμβεί. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να καθοδηγείται από το πνεύμα.

ΕΙΚΟΝΑ 6: Η ζωή και ενέργεια μέσα σε ένα δάσος είναι η υψηλότερη δόνηση και πνευματικά φορτισμένη ενέργεια που μπορείτε να βρείτε. Είστε μια ψυχή που επιθυμεί περισσότερο προσωπικό χρόνο για να μπορέσει να δημιουργήσει.
ΜΗΝΥΜΑ: Να ξέρετε ότι σας αγαπούν. Ακόμα κι αν δεν έχετε κανέναν γύρω σας να το ακούσετε, συμβαίνει. Αγαπιέστε από ολόκληρο το σύμπαν. Αν νιώθετε μόνος ή ότι οι άνθρωποι δεν σας καταλαβαίνουν, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να απελπίζεστε. Η ενέργεια είναι δημιουργία. Η δημιουργία είναι η αγάπη. Η δημιουργία είστε εσείς! Όταν προσφέρετε την αγάπη σας είναι σίγουρο ότι θα γυρίσει πίσω σε εσάς.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όταν ενεργούμε μέσα από την "εσωτερική γνώση και την εμπιστοσύνη», εκπέμπουμε μια υψηλότερη δόνηση. Είναι το επίπεδο αυτό της δόνησης που προσελκύει την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

ΕΙΚΟΝΑ 7: Μια όμορφη μέρα ανάμεσα σε γαλήνιους και ευχάριστους βοσκότοπους. Ο όμορφος μπλε ουρανός δείχνει πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τυχόν καταιγίδες. Είστε ένα άτομο που αγαπά να αισθάνεται ασφαλές και σπάνια ξεφεύγει από τη συνηθισμένη ρουτίνα του.
ΜΗΝΥΜΑ: Είναι καιρός να εργαστείτε για τη δημιουργία των καλύτερων προϋποθέσεων για τη ζωή σας. Έχετε τη δύναμη να κάνετε τα πάντα, το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσετε. Συνειδητοποιήστε τι είναι αυτό που θέλετε να νιώσετε. Θέλετε να νιώσετε την αγάπη, την υγεία, τον πλούτο; Μην το σκεφτείτε πολύ. Απλά νιώστε.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όταν συνειδητοποιήσετε πώς θέλετε να είναι η ζωή σας , στείλτε αυτό το μήνυμα έξω στο σύμπαν, ζητώντας να συμβεί. Όταν αισθάνεστε αρκετά σίγουροι για τις προθέσεις σας, σίγουρα θα εκδηλωθούν με κάποιο τρόπο.

ΕΙΚΟΝΑ 8: Η εικόνα του γκράφιτι είναι δημιουργική αν και για μερικούς επιβαρυντική. Αυτή η σκηνή είναι το τέλειο παράδειγμα της δημιουργικής διαφυγής κάποιου. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν γκράφιτι, έχουν είτε το βλέμμα του δέους για την περίπλοκη δημιουργικότητα που εμφανίζεται πριν από αυτούς, ή το συνοφρύωμα στην παραμόρφωση των δρόμων και των κτιρίων. Είστε ένα άτομο που κατά καιρούς μάλλον αισθάνεται ανάμικτα συναισθήματα για τα θέματα που βρίσκονται μπροστά σας.
ΜΗΝΥΜΑ: Θα πρέπει να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι, όταν πρόκειται για την άποψη των άλλων ανθρώπων. Δεν είναι όλα μαύρα και λευκά και ούτε θα έπρεπε να είναι. Θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας όλες τις οπτικές πριν από μια απόφαση ή ένα συμπέρασμα. Είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε όσο το δυνατό πιο δίκαιοι. Σκοπεύετε να εξετάσετε τα θέματά σας, ως ένα πρόβλημα που σας επιβαρύνει ή σαν ένα όμορφο έργο τέχνης;
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Πραγματικά πρέπει να συμφιλιωθείτε με αυτό που αξιολογείτε θετικά στη ζωή σας. Συνδεόμενοι με τους άλλους θα διευρύνετε τις αντιλήψεις σας σε πολλά διαφορετικά θέματα. Πάρτε όλες τις συμβουλές που μπορείτε να ακούσετε.. Στο τέλος θα είναι στο χέρι σας η τελική απόφαση.

ΕΙΚΟΝΑ 9: Οι κρίνοι στην εικόνα συμβολίζουν την ικανοποίηση. Είστε κάποιος που απολαμβάνει να αισθάνεται ευτυχής και σε ειρήνη. Είστε πάντα απασχολημένοι με τις καθημερινές δραστηριότητες και με τις λίστες των πραγμάτων που έχετε να κάνετε. Όμως αυτά ποτέ δε θα σταματήσουν να υπάρχουν και η ζωή θα περνάει.
ΜΗΝΥΜΑ: Είναι ώρα απλά για να παραδοθείτε στη ζωή και να αφήσετε τη διαδρομή να ξεδιπλωθεί μπροστά σας. Μην ανησυχείτε για το τι πρέπει να επιτύχετε από την επόμενη κίνησή σας. Μόνο όταν ανησυχείτε μπορείτε να δημιουργήσετε εμπόδια στον εαυτό σας. Αφήστε τη ζωή να κυλήσει.. Μόνο όταν το κάνετε αυτό, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε κατά μήκος της όμορφης διαδρομής που διανύετε.
Συμβουλή: Δεν έχει σημασία πόσο σκληρή μπορεί να γίνει η ζωή κατά καιρούς, εσείς μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Η καλύτερη μέρα της ζωής σας θα μπορούσε να είναι αύριο. Ένα λουλούδι περνά πάντα μέσα από το σκοτεινό χώμα πριν βγει στην επιφάνεια σαν μια καταπληκτική όμορφη δημιουργία. Κάθε δημιουργία έχει στάδια ανάπτυξης.

ΠΗΓΗ

http://oarxontas.blogspot.gr/2015/03/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια